Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Piqué: Bartomeu fik mig til at ligne en idiot

Nyheder - 1. april 2022




Gerard Piqué erkendte efter Josep Bartomeus afsked med Barca, at Bartomeu var på toplisten over de værste præsidenter i klubbens historie. Når man står på holdet sammen gælder det om at holde sammen - og det gjorde de da også, men i dag har Piqué intet til overs for Bartomeu, som stadig bliver undersøgt af det catalanske politi.

Der er så mange sager, som Bartomeu har rodet sig ud i, at retssagerne kommer til at tage lang tid. En af de større sager er Barcagate, og det talte Piqué om til YouTuberen Jordi Wild, hvor forsvarsspilleren kom ind på, hvordan Bartomeu stak ham og Messi en løgn.



- Bartomeu er en den type person, som ikke kan finde ud af at sige nej eller håndtere problemer. Vi så ham ikke meget på træningsbanen og jeg blev vred på ham fordi at han stak mig en løgn om Barcagate. Direkte op i mit ansigt.

- Klubben hyrede en service til at kritisere spillere og personligheder og til både Messi og jeg fortalte Bartomeu, at han ikke vidste noget om det. Senere fandt jeg ud af, at han stod bag det hele. Han valgte at lyve omkring så vigtigt et emne. Jeg lignede en idiot da jeg gik ud og støttede ham.

Da Joan Laporta blev stemt ind som klubbens nye præsident efter at Carlos Tusquets havde siddet som midlertidig præsident, forklarede Laporta, at de forventede at komme til en klub i ruiner. Men efter et par måneders undersøgelser kunne Laporta konstatere, at det så langt værre ud end først antaget. Alt sammen havde Josep Maria Bartomeu stået bag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Bartomeu fik mig til at ligne en idiot

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder