Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ansu Fati øjner comeback i Cádiz-kampen

La Liga - 5. april 2022Ansu Fati øjner comeback i Cádiz-kampen

© Getty Images


Ansu Fati har ikke haft heldet på sin side hvad angår skader. Han har været ude siden januar og før det var han ude i to måneder og han har generelt ikke haft mulighed for at komme ind i en rytme før en ny skade gav ham bøvl. Nu øjner han et nyt comeback.

Således er øjnene rettet mod kampen mod Cádiz den 18. april på Camp Nou. Hvis alt går vel, så kunne det meget vel være i den kamp, at Ansu Fati får sit comeback. Han har trænet med holdkammeraterne i et par dage nu, men klubbens lægetjek vil ikke give ham det grønne lys før han som minimum har haft 10 træningspas med en god fornemmelse. Lige nu går det den rette vej.

Det hele startede den 8. november 2020, hvor han pådrog sig en slem skade og måtte lade sig operere. Han fik først comeback september 2021, men gik så i stykker lige med det samme og måtte ud i et par uger. Herefter holdt han i én måned før han måtte ned og bide i græsset igen.

Ansu Fati har brugt mange dage i Madrid på at komme sig over sin skade og vendte hjem til Barcelona den 25. marts. Tre dage senere indledte han træningen, hvor han i små bidder måtte træne med holdkammeraterne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

58 min. De Jong på krykker....
1 t. Made in La Masia....
3 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
4 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
5 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
5 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
6 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
7 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
8 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....
9 t. I Ronald Arauojs skadesfravær tog Jules ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder