Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Yuste: Vi forhandler med Dembélé

Transfermarked - 10. april 2022




Rafa Yuste, klubbens vicepræsident, har netop præsenteret Barca Academy World Cup, som afvikles 11.-14. april og i den forbindelse blev han bedt om at sætte nogle ord på situationen omkring Ousmane Dembélé, der har udviklet sig til igen at blive vigtig for Barca.

Inden årsskiftet arbejdede Barca benhårdt på at forlænge Dembélés kontrakt, men spillerens agent afviste gang på gang da lønnen var for lav. Siden da har Dembélé på ingen måde ladet sig påvirket og han har spillet god fodbold og hjulpet holdet til adskillige sejre.

Af den grund ønsker Xavi og klubben, at forlænge med Dembélé til trods for at klubben egentlig bekræftede, at deres tilbud om en forlængelse udløb i december. Siden har Barca dog taget skeen i den anden hånd og har for nyligt talt med Dembélés agent i Marokko. Nu bekræfter Barcas vicepræsident, at parterne forhandler igen.

- Dembélés er meget glad i Barca og vi ønsker, at han fortsætter. Forhandlingerne er i gang og så må vi se hvordan det ender. Intentionen er at han bliver i Barca, fortæller Yuste. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Yuste: Vi forhandler med Dembélé

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder