Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Bayern om Lewandowski: Vi er rolige

Transfermarked - 12. april 2022




I disse dage går der mange historier på, at Robert Lewandowski skulle være på vej til FC Barcelona da han er en billigere løsning end Erling Haaland, som samlet kommer til at koste rigtig mange penge. Lewandowski er ude af kontrakt næste sommer, men han har ikke alderen med sig og bliver derfor ikke nær så dyr som Haaland.

I Bayern München er man udmærket klar over, at tre af deres profiler har kontraktudløb sommeren 2023, men direktør Oliver Kahn er ikke bekymret. I Bayern tager man det roligt og lader sig ikke presse af støjen ude fra, fortæller han ifølge Sport.



- Jeg er overhovedet ikke bekymret. Vi er meget rolige. Støjen ude fra presser os ikke. Så længe vi taler med spillerne, så er alt godt. Vi tillader ikke at lade os presse, udtaler Oliver Kahn.

I Polen tror man på, at Lewandowskis skifte til Barca gennemføres, men der er slet intet konkret endnu. Barca skal forbi Bayern før det overhovedet kan blive en mulighed så selvom Barca har en aftale på plads med Lewandowski, så er han fortsat på kontrakt i det tyske til 2023 og derfor skal Bayern involveres.

Robert Lewandowski spillede 187 kampe for Dortmund i perioden 2010-2014 med 103 mål til følge mens det i Bayern er blevet til 369 kampe og hele 340 mål til følge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bayern om Lewandowski: Vi er rolige

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder