Annonce


Annonce

Annonce

Ny bekymring omkring Ansu Fati

Skader - 18. april 2022
Ansu Fati har igen været ude med en længevarende skade, men i løbet af de seneste par dage har der været gode nyheder, da han så småt er begyndt at træne med sine holdkammerater igen. Oprindeligt var planen, at han skulle gennemføre 10 træningspas inden han blev udtaget til kamp.

De 10 træningspas er forbi og derfor var det forventet, at han ville blive udtaget til aftenens kamp hjemme mod Cádiz, men sådan blev det ikke. Det skaber bekymring på ny, da AS erfarer, at Barcas lægestab har anbefalet Ansu Fati at udskyde sit comeback. Han vurderes ikke klar til at spille endnu.

Derudover er der også bange anelser for at man skulle sende ham i spil for tidligt. Selvom han bliver undersøgt fra top til tå og får det grønne lys, så kan skaden bryde op igen. Det ønsker man ikke at risikere og lægerne har bedt Ansu Fati om at vente lidt endnu.

Efter kampen mod Frankfurt blev Pedri dømt ude på ubestemt tid, men skadens omfang betyder, at han nok misser resten af sæsonen. Det håber man ikke for Ansu Fati og målet er, at han får lidt spilletid inden sæsonen slutter, men lægerne går meget roligt frem: Man ønsker at han er 100% klar til pre-season forud for næste sæson så han kan få de bedste betingelser for den kommende sæson.

Hvis Ansu Fati ikke bliver udtaget til kampen mod Real Sociedad torsdag aften, så kunne noget tyde på, at han slet ikke er klar til kamp endnu selvom det var vurderet, at han ville være det til aftenens kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ny bekymring omkring Ansu Fati

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder