Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ny bekymring omkring Ansu Fati

Skader - 18. april 2022Ny bekymring omkring Ansu Fati

© Getty Images


Ansu Fati har igen været ude med en længevarende skade, men i løbet af de seneste par dage har der været gode nyheder, da han så småt er begyndt at træne med sine holdkammerater igen. Oprindeligt var planen, at han skulle gennemføre 10 træningspas inden han blev udtaget til kamp.

De 10 træningspas er forbi og derfor var det forventet, at han ville blive udtaget til aftenens kamp hjemme mod Cádiz, men sådan blev det ikke. Det skaber bekymring på ny, da AS erfarer, at Barcas lægestab har anbefalet Ansu Fati at udskyde sit comeback. Han vurderes ikke klar til at spille endnu.

Derudover er der også bange anelser for at man skulle sende ham i spil for tidligt. Selvom han bliver undersøgt fra top til tå og får det grønne lys, så kan skaden bryde op igen. Det ønsker man ikke at risikere og lægerne har bedt Ansu Fati om at vente lidt endnu.

Efter kampen mod Frankfurt blev Pedri dømt ude på ubestemt tid, men skadens omfang betyder, at han nok misser resten af sæsonen. Det håber man ikke for Ansu Fati og målet er, at han får lidt spilletid inden sæsonen slutter, men lægerne går meget roligt frem: Man ønsker at han er 100% klar til pre-season forud for næste sæson så han kan få de bedste betingelser for den kommende sæson.

Hvis Ansu Fati ikke bliver udtaget til kampen mod Real Sociedad torsdag aften, så kunne noget tyde på, at han slet ikke er klar til kamp endnu selvom det var vurderet, at han ville være det til aftenens kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

29 min. AC Milan er ikke interesserede i at beta...
1 t. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
2 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
3 t. Manchester United er interesseret i at h...
4 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
5 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
6 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
7 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
8 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
9 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...

Ugens mest læste

Seneste nyheder