Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Nagelsmann: Positivt med Lewandowski

Transfermarked - 7. maj 2022Nagelsmann: Positivt med Lewandowski

© Getty Images


FC Barcelona kunne ikke få fingrene i Erling Haaland og i stedet rettede klubben fokus mod Robert Lewandowski, som lige nu er på kontrakt i Bayern München til 2023. Polakken er dog klar til et nyt eventyr og har åbnet døren for et skifte til Barca denne sommer, men det kræver, at Bayern er med på idéen.

Bayern ønsker at forlænge Lewandowskis kontrakt. Til gengæld er der tale om, at Lewandowski kræver en 3-årig aftale hvilket Bayern angiveligt ikke ønsker at tilbyde ham. Omvendt kan Bayern-træner Julian Nagelsmann fortælle, at samtalerne med angriberen er positive. Enten er det for at holde journalisterne væk fra de kontroversielle taster eller også er det fordi, at Lewandowski er klar til at forlænge.- Jeg kan ikke give nogle nyheder, men jeg har spurgt, om samtalerne var gode, og det var de. Men der er intet at fortælle lige nu. Min position har ikke ændret sig: Vi ønsker at beholde ham og forlænge hans kontrakt. Det har jeg allerede sagt én gang og resten er op til Salihamidzic at fortælle, siger Bayern-træner Nagelsmann.

- Alle ved, at Pini (Lewandowskis agent) kan lide at forhandle og derfor har man brug for noget tålmodighed. Men det er en af mine styrker, konkluderede Nagelsmann.

Sagen vurderes fortsat pivåben indtil Bayern og Lewandowski er blevet enig om at forlænge eller gå hver til sit. Lige nu bunder det i, om Bayern overgiver sig og giver spilleren en 3-årig forlængelse eller om Lewandowski afviser samtlige udspil, som den tyske storklub kommer med. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

12 min. Ronald Koeman: "Laporta fortalte mig, at...
43 min. Officielt: Talsmanden for det spanske fo...
1 t. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
2 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....

Ugens mest læste

Seneste nyheder