Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Lewandowski er dyrere end forventet

Transfermarked - 20. maj 2022Medie: Lewandowski er dyrere end forventet

© Getty Images


I Spanien rapporteres det, at det lige nu kun er et spørgsmål om tid før Robert Lewandowski skifter til FC Barcelona. Angriberen har informeret Bayern München om, at han ikke vil forlænge sin kontrakt og at han gerne vil prøve noget nyt. Det har Bayerns sportdirektør Hasan Salihamidžić bekræftet.

Lewandowski har allerede forhandlet sin kontrakt på plads med Barca og accepteret at gå ned i løn for at gøre skiftet til en realitet, så nu er det op til Barca og Bayern om at finde en løsning. Nu melder polske medier, at prisen på Lewandowski løber op i hele 40 millioner euro samt en bonus. Det er noget mere end de 30 millioner euro, som i første omgang blev skrevet om.Egentlig blev der skrevet om 30-35 millioner euro, men tager man Lewandowskis løn med i beløbet stiger det til over 60 millioner euro. Han menes at tjene omkring 10 millioner euro pr. sæson i Barca og med en kontrakt på to år vil det samlede beløb altså ramme 60 millioner euro.

Ifølge Gerard Romero fra RAC1 har Lewandowskis agent, Pini Zahavi, været i Barca i denne uge og kigget på huse. Derudover dukkede agenten også op i Barcas officielle butik med hele 10 Barca-trøjer for at få påtrykt 'Lewandowski' på ryggen af trøjerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

25 min. Xavi: "Siden jeg er blevet Barca-træner ...
3 t. Forhåbentligt vinder Manchester City Cha...
5 t. Xavi: "Den sværeste formation at spille ...
7 t. Xavi: "Hvis jeg ikke var træner? Så vil ...
8 t. Xavi: "Nej, jeg hentede ikke Koundé til ...
9 t. Xavi: "De Jong er den mest kaotiske spil...
10 t. Xavi: "Dembélé kan spille 2/10 eller 10/...
11 t. Xavi: "Når nogle spillere har bolden, så...
12 t. Xavi: "Jeg synes, at Pedri minder mere o...
13 t. Valencia er tilfredse med deres lejeafta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder