Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lewandowski-agent: Bayern er fortid for ham

Transfermarked - 23. maj 2022Lewandowski-agent: Bayern er fortid for ham

© Getty Images


Robert Lewandowskis agent Pini Zahavi har ikke meget tilovers for Bayern Münchens måde at håndtere Lewandowski-situationen på. Angriberen har gjort det klart, at han vil væk, men udadtil har Bayern ikke lige frem ageret professionel, mener Zahavi.

Zahavi ville egentlig ikke udtale sig offentligt, men Bayerns udtalelser til pressen fik Zahavi frem og nu taler han ud og bekræfter, at Lewandowski vil til den klub, som han altid har drømt om at spille for og han forstår ikke hvorfor at Bayern München prøver at stoppe det.- For Lewandowski er Bayern München fortid. Lewandowski har muligheden for at skifte til den klub, som han altid har drømt om. Hvorfor fratager Bayern ham den mulighed, spørger Zahavi ifølge BarcaBold.dk og følger op:

- Jeg havde ingen intentioner om at skulle tale offentligt om det. Jeg har stor respekt for Bayern, men jeg kunne ikke holde igen oven på klubbens seneste udmeldinger.

- Lewandowski vil væk fra Bayern denne sommer. Penge siger os ingenting, vi er ligeglade. Sandheden er, at Lewandowski ikke har følt sig respekteret af klubbens ledelse i flere måneder nu. Bayern har ikke kun mistet ham som spiller, men også som person.

- Bayern siger, at de kan holde på Lewandowski til 2023, hvor hans kontrakt udløber. Det er korrekt. Men det er ikke noget, jeg anbefaler dem at gøre. Lewandowski var udmærket klar over, at Bayern ville erstatte ham med Erling Haaland. Han vidste godt, at det var klubbens plan.

I spanske medier erfares det, at Barca i weekenden gav Bayern et bud på 30-32 millioner euro, men at Bayern afviste med beskeden om, at de ikke sælger til under 40 millioner euro. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

31 min. Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
3 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
4 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
4 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
4 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
5 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
6 t. Robert Lewandowski....
7 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
8 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...

Ugens mest læste

Seneste nyheder