Annonce


Annonce

Annonce

Martin Braithwaite: Jeg skal ikke udlejes

Transfermarked - 31. maj 2022
Martin Braithwaite er en af de mange spillere, der er rygtet væk fra FC Barcelona denne sommer. Danskeren er lige nu samlet med det danske landshold, og kunne for nyligt sætte ord på sin situation. Han er fast besluttet på at blive i Barca og kæmpe for sin chance.

Braithwaite har stadig to år tilbage af sin kontrakt, og den vælger han at forholde sig til, hvorfor han efter sommerferien har planlagt at møde op i Barca forud for næste sæson.

- Jeg siger ikke, jeg er i topform, men min situation er fin, selv om jeg ikke har spillet meget. Selvfølgelig havde jeg et ønske om at spille mere, men sådan er vilkårene nogle gange i topfodbold, fortæller han ifølge Ekstra Bladet.

- Der var købt nye spillere, da jeg var klar efter min skadepause. De gjorde det godt, og derfor har jeg siddet udenfor. Jeg kommer aldrig til at beklage mig over trænerens valg. Jeg kan kun arbejde hårdt og målrettet på træningsbanen.

- Jeg har før været i en situation, hvor jeg ikke har spillet. Men jeg har altid fået vendt det rundt. Det tror jeg også kan ske nu i Barcelona med hårdt arbejde. Jeg har formået at spille under to trænere i Barcelona. Jeg startede inde på hold med Messi og Suarez. Det var der mange, der troede ikke var muligt, fortalte han yderligere.

- Jeg har to år tilbage af min kontrakt. Det forholder jeg mig til. Derfor starter jeg selvfølgelig efter ferien i Barcelona. Jeg ser ikke en lejeaftale som en mulighed. Jeg har en familie at tænke på. Og mine børn skal ikke flytte skole for ét år.

Om Martin Braithwaite er at finde i Barca når den nye sæson sparkes i gang må tiden vise. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Martin Braithwaite: Jeg skal ikke udlejes

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder