Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca: Tebas gjorde Lewandowski bekymret

Transfermarked - 11. juni 2022Barca: Tebas gjorde Lewandowski bekymret

© Getty Images


La Ligas præsident Javier Tebas blander sig utrolig meget offentligt i Barcas gøren på transfermarkedet og nu erkender Barcas økonomidirektør, at Tebas' kommentarer omkring Lewandowski gjorde angriberen bekymret hvorfor hans agent lynhurtigt tog kontakt til Joan Laporta.

Således udtalte Tebas for nyligt, at det er umuligt for Barca at hente Lewandowski. Den kommentar var offentlig og på TV, og da Lewandowski hørte til den, ringede hans agent til Joan Laporta, som sad midt i et møde. Laporta måtte dog sætte mødet på pause for at snakke agenten Pini Zahavi ned og slå fast, at der bliver plads rent økonomisk til at hente Lewandowski. Hændelsen bekræfter økonomidirektør i Barca, Eduard Romeu, som også belyste andre relevante emner.- Der er to ting, som er en prioritet for os lige nu: Det er fair play og at afslutte året godt rent økonomisk. Årsafslutningen er vigtig, da vi tre år i træk er kommet ud med tab. Nu skal det vende og vi skal komme ud med et plus, forklarer Romeu og følger op:

- Vi har ingen aftale på bordet med Bank of America. Vi har ikke talt om en aftale. Vi har et godt forhold til Bank of America, men der er intet på bordet lige nu.

- Javier Tebas' kommentarer er uheldige. Vi kan hente dem vi ønsker - det kræver at vi gør vores arbejde godt nok. Med disse forstyrrelser (fra Tebas) berører det kontrakterne vi laver. Vi føler os overhovedet ikke vellidt hos La Liga.

- Vi fandt ud af Tebas' kommentarer, da Lewandowskis agent ringede, som - helt naturligt - var bekymret. Vi havde ingen anden mulighed end at reagere, kom det yderligere fra Romeu med henvisning til, at Laporta på Barcas officielle sociale medie-kanaler gik ud med en klar besked om, at Tebas skulle holde mund.- Vi ser disse kommentarer som forstyrrelser. Vi beder ikke om en speciel behandling, men vi ønsker samme behandling som alle andre klubber. La Liga er interesseret i at skabe værdi for de spanske klubber, og det ser vi ikke.

- CVC-aftalen har været omkring i et års tid. Vi skrev ikke under for et år siden fordi, at den ikke er god. Og derfor gør vi det heller ikke nu, kom det afslutnings vis fra Romeu som også lige nåede at påpege, at Super League lever i bedste velgående og er et træk mod det ødelagte fodboldsystem, som han mener man ser i dag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Ronald Koeman: "Vi spillede et år uden t...
1 t. Ronald Koeman: "Når en præsident tvivler...
2 t. Vitor Roque vil til Barca, men hans fami...
3 t. Barcas lægehold er overraskede over hvor...
3 t. Gabriel Sans: “Selvfølgelig venter Messi...
3 t. LIGE NU: Messi venter på at Barca finder...
4 t. Ronald Araujo ventes at sidde ude mod El...
5 t. Robert Lewandowski....
6 t. Xavi og hans stab er bekymrede for holde...
7 t. LIGE NU: Tottenham og Barca er i avancer...

Ugens mest læste

Seneste nyheder