Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélé i kovending: Vil blive i Barca

Transfermarked: Af Søren Nissen - 18. juni 2022




En af sommerens store transfersagaer foregår omkring Ousmane Dembélé. Kontrakten med den franske højrekant udløber den 30. juni, hvor han vil være helt fri på markedet. Igennem hele sæsonen og især her i foråret har der været forlydender om, hvad han skal i næste sæson.

På den ene side ønsker Xavi at beholde og udvikle ham, men på den anden side kan FC Barcelona ikke betale den løn han og hans agent ønsker. Netop det parameter har gjort, at han ser ud til at forlade klubben. En video der florerer på de sociale medier, viser dog det helt modsatte.

I videoen ses Ousmane Dembélé i sin bil, mens en tilhænger ser sin chance til at stille ham et spørgsmål, mens franskmanden venter på at få grønt lys.

- Fan: Bliver du i Barca?
Dembéle: Ja.
- Fan: Jeg har hørt du tager til Chelsea - Tuchel, kan du lide ham?
Dembélé: (griner) Jeg er glad i Barca.

FC Barcelona har indtil nu forsøgt sig med flere forslag til en forlængelse. Seneste forslag er med en forholdsvis lav løn, hvor han til gengæld har rigtig mange bonusser tilknyttet. Udspillet er dog ikke vendt retur endnu til Barcas kontor.

Forholdet mellem klubben og agenten, Moussa Sissoko, er blevet meget bedre, end det var i foråret. Ligeledes kan det tyde på, at Ousmane Dembélé har et ønske om at blive i klubben, hvilket ikke var det mest oplagte i foråret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé i kovending: Vil blive i Barca

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder