Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sådan kan Dembélé ende med at blive i Barca

Transfermarked - 19. juni 2022
Sådan kan Dembélé ende med at blive i Barca

© Getty Images


Ousmane Dembélé er i løbet af det seneste års tid blevet tilbudt at forlænge sin kontrakt i Barca, men endnu har franskmanden til gode at sætte sin underskrift på en forlængelse. Nu er der under to uger til at hans kontrakt i Barca udløber, men der kan alligevel opstå en situation, som gør, at han forlænger.

Xavi er en træner, som ønsker kantspillere, der kan holde bredden og derfor ønsker Xavi da også at holde på Dembélé hvorfor ledelsen har tilbudt franskmanden at få forlænget sin kontrakt, men han er ikke tilfreds med lønnen og har derfor holdt klubben hen mens han har modtaget tilbud fra andre klubber.Barca har opgivet at tilbyde ham mere i løn end det seneste tilbud, men det kan alligevel gå så vidt, at Barca dukker op med et nyt og forbedret tilbud. Således er Barca klar til at slippe Dembélé såfremt Raphinha fra Leeds kommer til klubben. Men det kræver, at Barca og Leeds bliver enig om en pris og det er de ikke den dag i dag.

Hvis det ender med, at Barca og Leeds ikke kan blive enige, så er alternativet, at Barca forbedrer tilbuddet til Dembélé for at fastholde ham. Dembélé - og specielt hans agent - er udmærket klar over, at Barca nu har fået penge mellem hænderne og derfor kan give ham mere i løn. Så det er en balancegang for Barca, som gerne vil holde på Dembélé, men næppe til en hver løn.

Hvad der sker i sagen bliver således spændende at følge. En ting er dog sikkert: Dembélés nuværende kontrakt udløber om under to uger. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

2 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
3 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
4 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
5 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
6 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
7 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
8 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
8 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
9 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
9 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder