Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Riqui Puig nærmer sig italiensk fodbold

Transfermarked - 4. juli 2022Avis: Riqui Puig nærmer sig italiensk fodbold

© Getty Images


Riqui Puig har denne sommer indset, at han ikke længere får chancen for at bryde igennem på førsteholdet. Han har i årevis holdt fast i, at han kun vil triumfere i FC Barcelona, men selvom chancerne har været der har han aldrig for alvor formået at gøre sig ekstra bemærket.

Hans kvalitet kan ingen betvivle, men Xavi er den fjerde træner, som ikke har tænkt sig at se Riqui Puigs vej og derfor har midtbanespilleren nu indset, at det er på tide at tage et skridt videre i karrieren. Derfor har hans agent lagt i forhandlinger med Fiorentina i løbet af de seneste par dage og nu nærmer der sig en aftale.Fiorentina er klar til at hente Riqui Puig, som selv gerne vil til italiensk fodbold. Ifølge Sport er der tale om, at en aftale kan blive sikret om bare ganske få dage. Det er noget, som man glæder sig over i Barca, da man håber på en hurtig løsning så man kan rette fokus ind på andre områder.

Riqui Puig blev egentlig bedt om ikke at møde ind til dagens lægetjek, men ifølge Mundo Deportivo valgte han alligevel at møde ind. Xavi havde bedt Riqui Puig om at få styr på sin fremtid og først møde ind den 11. juli hvis der stadig ikke var klarhed over situationen. Puig valgte dog at møde ind - men dog med beskeden om, at forhandlingerne med Fiorentina går godt. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Den tidligere Barca-spiller Antoine Grie...
1 t. Barca har har været i kontakt med Floria...
3 t. Flere af de erfarne spillere fra Real Ma...
4 t. Efter at have tabt El Clásico fandt Tcho...
5 t. La Liga-stilling med VAR (som i dag):
6 t. Efter El Clásico var Eric Garcia den før...
7 t. Barca ser stadig Ansu Fati som et talent...
8 t. Barca afholdt i går interne møder omkrin...
9 t. Alle i Barca forventer, at Frenkie de Jo...
11 t. Ilkay Gundogan til Barca? Stem ja med et...

Ugens mest læste

Seneste nyheder