Annonce


Annonce

Annonce

Barca vil give Lewandowski nummer 9

Nyheder - 19. juli 2022
Robert Lewandowski er ny spiller i FC Barcelona og der følger en stor værdi med. Barca-fans verden over kan nærmest ikke få armene ned for selvom Lewandowski fylder 34 år næste måned, så vurderes han stadig til at være verdens bedste spidsangriber - måske sammen med Karim Benzema i denne tid.

I Barca ønsker man at give Lewandowski nummer 9 af flere grunde. En af dem er naturligvis af kommercielle årsager og klubben skal også tænke på, hvilken spiller der kan sælge flest trøje med et bestemt nummer bagpå. Derfor fik Pedri nummer 8 for nyligt mens Ansu Fati fik nummer 10 efter at Lionel Messi måtte forlade klubben.Lewandowski med nummer 9 bagpå vil absolut sælge mere end hvis han havde et hvilket som helst andet nummer bagpå. Problemet er bare at Memphis Depay har nummer 9 i dag og ifølge Sport er der tre muligheder for at Lewandowski kan overtage nummeret:

Memphis Depay kan blive solgt og dermed frigøre nummeret. Hollænderen kan også selv byde sin nye holdkammerat nummeret eller Barca kan tage initiativ og forhøre sig om Memphis kunne tænke sig at give nummeret til Lewandowski.

Barca ønsker at Lewandowski får et nummer hurtigst muligt så han kan begynde at sælge trøjer, men spillere som Christensen, Raphinha og Kessié har stadig ikke fået et nummer og får det nok ikke før klubben formår at sælge flere spillere så der er flere numre til rådighed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca vil give Lewandowski nummer 9

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder