Annonce


Annonce

Annonce

Hadebeskeder mod Alba fik Barca til at slette opslag

Nyheder - 19. august 2022
Jordi Alba har været i FC Barcelona i lidt over 10 år, men alligevel er der folk, som finder vej til at jorde ham hver chance de får. Senest måtte klubben offentligt reagere og det er helt sikkert ikke noget, som glæder venstrebacken, der i forvejen er presset i disse dage.

Som fodboldspiller på et så højt niveau kender man til at leve under pres og offentlighedens øjne. Men det gik alligevel for langt i går, da FC Barcelona i vanlig stil smækkede et opslag op på Twitter med beskeden 'Jordi Alba dedikerer dette mål til jer, Culers' efterfulgt af en træningsvideo af venstrebacken. Et totalt harmløst og ellers positivt opslag, som dog fik skabt kaos.

I kommentarsporet til opslaget dukkede den ene hadefulde kommentar op efter den anden og selvom der kommer mange kommentar til opslag, som klubbens officielle konto slår op, så bliver de læst igennem - og i går blev det alt for meget. Faktisk kom der så mange hadebeskeder, at klubben simpelthen valgte at slette opslaget og dermed også kommentarene.Opslaget fik 'kun' 18.000 visninger før det blev pillet ned, så det gik ekstremt hurtigt før klubben måtte reagere. Når opslag på klubbens sociale medier får lov til at blive oppe, så kommer der typisk langt flere visninger, men det gik lynhurtigt for sig i går og således nåede opslaget altså kun op på 18.000 visninger før det blev for meget.

I forvejen har Jordi Alba meget andet at tænke på, da det lige nu vurderes, at Xavi har tænkt sig at smide Alba på bænken i weekendens udekamp mod Real Sociedad og i stedet starte med Alejandro Baldé som venstreback.

Hvis man har glemt hvad Jordi Alba har udrettet i Barca, så tales der altså om hele 430 kampe svarende til 43 kampe pr. sæson. Derudover har han vundet La Liga fem gamge, Copa del Rey fem gange, den spanske Super Cup tre gange og Champions League en enkelt gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Hadebeskeder mod Alba fik Barca til at slette opslag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder