Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Setién om Piqué: Han ankom på cykel til kamp

Nyheder - 22. september 2022Setién om Piqué: Han ankom på cykel til kamp

© Getty Images


Det er ikke ofte, at Quique Setién vil tale om sin tid i Barca, da den sluttede så voldsomt, som den nu engang gjorde. Men senest fortæller han om en situation i klubben, hvor spillerne skulle møde ind til kamp og noget overraskende ankom Gerard Piqué på sin cykel.

Der er adskillige regler for fodboldspillere når de er under kontrakt i forhold til at mindske risikoen for at komme til skade. En fodboldspiller må naturligvis gerne cykle, men da Piqué skulle til kamp valgte han at cykle uden hjelm på og blev samtidig fotograferet. Desuden ønskede Setién ikke at spillerne skulle cykle hverken til træning eller kamp - hvis de havde brug for at cykle, så kunne de bruge motionscyklerne på træningsanlægget.Alligevel valgte Piqué anderledes og da Setién så, at der også blev taget billede af det, tog han fat i Piqué, som dog ikke havde meget at sige til situationen.

- Piqué ankom på en cykel og vi havde kun to centerforsvarer. Jeg så videoen og spurgte ham: "Når jeg møder pressen og skal forklare mig, hvad skal jeg så sige?". Han svarede: "Det er okay.".

- Jeg kunne have truffet beslutningen om, at han slet ikke skulle have spillet den dag, men han endte med at være kampens bedste spiller, forklarer Quique Setién.

63-årige Setién blev hyret den 13. januar 2020 og fyret den 17. august samme år. Han nåede at stå i spidsen for FC Barcelona i 25 kampe med 16 sejre, fire uafgjorte og fem nederlag til følge. Det giver en sejrsprocent på 64%. Han blev fyret få dage efter at Barca havde tabt stort til Bayern München i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

7 min. Sergino Dest: "Om tre og et halvt år - s...
34 min. Sergino Dest efter VM-exit: "Knust. Vi g...
1 t. AS Roma er stadig interesseret i at leje...
2 t. Polen scorede tre mål under VM. Lewandow...
3 t. Lewandowski: "Jeg har et par fridage ind...
5 t. Lewandowski: "Jeg er ikke bange for at s...
7 t. Dagens VM-kampe:
Kl. 16: Japan - Kroa...
9 t. Barcas sportslige ledelse valgte efter f...
11 t. Jules Koundé: "Dembélé er ekstremt fokus...
11 t. Jules Koundé: "Jeg glemte, at jeg havde ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder