Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Barca bekræfter: Lewandowski småskadet

Skader - 1. november 2022




Robert Lewandowski scorer mål på samlebånd for Barca og har sammen med Ter Stegen været de mest afgørende spillere, men i aften er Lewandowski ikke med mod Viktoria Plzen. Her er der tale om held i uheld og både Xavi og Barca har bekræftet situationen.

Således døjer Lewandowski med rygproblemer og han bliver dermed sparet i aftenens kamp mod Plzen. Det er dog ikke noget alvorligt og faktisk var han udtaget til kampen, men inden at truplisten blev offentliggjort, valgte Xavi at pille Lewandowski fra og give ham et hvil. Det alene indikerer, at der ikke er noget at bekymre sig om.



- Lewandowski har småproblemer. Han var egentlig på truplisten til kampen mod Plzen, men vi valgte at spare ham til lørdagens kamp, forklarede Xavi på gårsdagens pressemøde ifølge BarcaBold.dk.

Således er Lewandowski altså klar til weekendens kamp og den er da også noget vigtigere end kampen i aften mod Plzen. Barca er ude af Champions League og uanset resultatet i aften vil det ikke rykke på deres tredjeplads i gruppespillet. Derfor er Lewandowskis rygproblemer kommet på et tidspunkt, hvor man ikke decideret står og mangler ham.

Barca møder Almeria i weekenden og her er Lewandowski med igen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca bekræfter: Lewandowski småskadet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder