Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Dembélés overraskende klausul

Transfermarked - 15. november 2022Medie: Dembélés overraskende klausul

© Getty Images


Ousmane Dembélé trives bedre end nogensinde i FC Barcelona i disse dage og er blandt de bærende kræfter i angrebet. Xavi er vild med franskmanden og var glad for, at parterne i sommers endelig kunne nå til enighed om en ny kontrakt til 2024, da hans kontrakt ellers udløb i sommers.

Siden har Dembélé lagt al kontraktsnak til side og fokuseret på sin fodbold hvilket tydeligvis kan ses. Han er blevet mere professionel og viser sig mere og mere uden for banen, hvor han overraskede med adskillige interviews på spansk. Noget, som man ellers ikke så fra ham tidligere. Men nu kan mediet Marca afsløre, at der faktisk ligger en overraskende klausul i hans nye kontrakt.Lige nu lyder hans frikøbsklausul på 100 millioner euro og hvis den udløses, og Dembélé selv vil væk, så kan Barca intet stille op. Men faktisk kan han købes for bare halvdelen - altså 50 millioner euro. I løbet af juni og juli 2023 vil hans frikøbsklausul lyde på 50 millioner euro. Her kan klubber altså udnytte den lave pris til at overbevise ham om et skifte. Den 1. august 2023 stiger hans frikøbsklausul igen til 100 millioner euro.

Grunden til, at hans frikøbsklausul stiger den 1. august er for at undgå en stresset situation. Klubber kan på den måde ikke købe ham fri for 50 millioner euro på sidste transferdag og efterlade Barca i en situation uden tid til at finde en erstatning. Hvis han bliver købt fri, så har Barca en hel måned af transfervinduet til at finde en erstatning. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

15 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
2 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
3 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
4 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
4 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
5 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
6 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
7 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
8 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
9 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder