Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Lewandowski brændte straffe: Gør ondt nu

VM 2022 Qatar - 22. november 2022Lewandowski brændte straffe: Gør ondt nu

© Getty Images


Robert Lewandowski var at finde i Polens startopstilling tirsdag, da de mødte Mexico ved VM. Her havde begge mandskaber fået gode nyheder tidligere på dagen, da gruppens favorit, Argentina, højst overraskende tabte 2-1 til Saudi Arabien.

Dermed var der pludselig mulighed for at gå foran argentinerne efter én kamp, og selvom både Polen og Mexico nu er foran Argentina, så var specielt Polen skuffede over kampens resultat. Således fik Robert Lewandowski nemlig mulighed for at score sit første VM-mål nogensinde, da han fik chancen fra pletten, men VM-legenden Ochoa, som har det med at dukke op til slutrunderne, reddede Barca-angriberens forsøg.

Efter opgøret var Lewandowski tydeligvis skuffet, men han var allerede klar til at se frem mod næste kamp. Under en slutrunde er der ikke tid til at juble eller gå og være ked af det - og det er Lewandowski klar over.

- Overordnet set er vi glade for det ene point, men på den anden side er det en skam på grund af straffesparket. Lige nu gør det ondt, men vi skal se frem mod den næste kamp og forsøge at vinde den, forklarede Lewandowski efter opgøret.

Polens landstræner fortalte desuden at der på TV'et i omklædningsrummet kørte highlights af kampen og at Lewandowski allerede dér stod og analyserede sit brændte straffespark. På lørdag skal Polen møde Saudi Arabien klokken 14 mens Argentina møder Mexico samme dag klokken 20. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

49 min. Barca ved, at det ville være lettere at ...
3 t. Gerard Piqué: "Mit 2022 hold? Courtois, ...
4 t. Hvis det ender med at Hector Bellerin fo...
5 t. Real Madrid spiller 0-0 hjemme mod Real ...
5 t. Det 'positive' omkring Ousmane Dembélés ...
6 t. Sporting Lissabon forbereder et bud på H...
7 t. Marçal Lorente har udgivet en artikel om...
8 t. Ousmane Dembélé er ude i 6 uger. Barca v...
9 t. Las Palmas modtager 5 millioner euro fra...
10 t. Med Ousmane Dembélé ude i hele februar e...

Ugens mest læste

Seneste nyheder