Annonce


Annonce

Annonce

Kom med på grupperejse til Barcelona!

Nyheder - 12. december 2022




En julegave? Eller måske bare selvforkælelse? Så er der gode nyheder i vente for dig, som ønsker at få en rigtig god oplevelse i Barcelona. Sammen med vores rejsepartner fra Fodboldpakker.dk kan vi nu tilbyde en grupperejse til byen, hvor man bl.a. skal ind på Camp Nou og se kampen mod Girona - og så er der endnu en lækkerbisken af en oplevelse med i hatten.

Du ledsages af firmaets rejseguide i Spanien, Paulo Chichon, med stor erfaring i at formidle spansk fodbold og et indgående kendskab til byen og landet. På turen vil du lære at forstå hvorfor FC Barcelona er en del af regionens politiske ønske om løsrivelse fra Spanien. Der vil også blive tegnet et portræt af det mest kendte fodboldakademi i verden, La Masía, som måske aldrig har været mere fundamentalt for klubben, der anno 2022 er synonym med økonomiske kvaler

På turen besøger vi det historiske olympiske stadion, hvor Barca skal spille sine hjemmekampe i den kommende sæson, og vi snakker om klubbens afgrundsdybe gæld, klubpræsidentens kreative bogføring, konsekvenserne og fremtiden for klubben. Vi mødes også med lokale danske eller spanske journalister der dækker klubben og besøger en stemningsfyldt lokal fanklub, med Barca-autografer, trøjer, minder og billeder klistret overalt på væggene mens der serveres tapas og lidt godt til ganen.

Praktiske informationer
7. april 2023 - 10. april 2023
Fly
4-stjernet hotel med pool
Kampbilletter til kampen mod Girona
Siddepladser ved siden af hinanden
Der er åben for stadion-lounge halvanden time før kick off med fri mad
Guide med på hele turen

Rabatkode
Du kan til og med den 23. december 2022 benytte dig af rabatkoden 'FCB-GIRONA' og få 500,- kr. rabat pr. person.

Turen gennemføres ved minimum 16 personer tilmeldt i alt. Har du yderligere spørgsmål til turen, så kontakt fodboldpakker.dk.

Du kan bestille dine billetter til turen ved at trykke her.

Kom med på grupperejse til Barcelona! Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kom med på grupperejse til Barcelona!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder