Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sådan vil Barca udnytte Dembélés skuffende finale

VM 2022 Qatar - 21. december 2022Sådan vil Barca udnytte Dembélés skuffende finale

© Getty Images


Som fodboldspiller er der næppe noget større end at vinde VM. Det har Ousmane Dembélé allerede prøvet for fire år siden, men for ganske få dage siden fik han muligheden for at vinde titlen for anden gang i karrieren. Det lykkedes dog ikke, da Argentina vandt finalen mod Frankrig.

Den finale vil Dembélé nok meget gerne glemme hurtigst muligt. Han satte ikke én fod rigtigt i de 40 minutter, som han fik på banen. Han startede på banen, men blev flået ud lige inden pausefløjt og ifølge Sport vil Barca udnytte vinduet lige nu til at snakke kontraktforlængelse med Dembélé. Han skaber nemlig ikke stor interesse efter sine præstation i finalen.I Barca tror man på, at det lige nu er et godt tidspunkt at tale om forlængelse med Dembélé på. Spillerens kontrakt løber frem til sommeren 2024, så der er fortsat halvandet år tilbage, men klubben mener stadig at han har et enormt potentiale og har en høj værdi til at man vil risikere at lade ham gå gratis eller meget billigt.

Af den grund har klubben gjort det klart over for Dembélés agent, at man vil kigge på mulighederne for at forlænge hans kontrakt til 2025 eller 2026. Angiveligt starter forhandlingerne til februar og hvis ikke man bliver enig om en forlængelse af kontrakten, så vil Barca sælge ham til sommer for at få en masse penge ud af et salg. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

17 min. Der er kontakt mellem Joan Laporta og Li...
1 t. Lluís Flaquer: "For mig er kampagnen mod...
1 t. LIGE NU: Barca vil tilbyde Messi en kont...
2 t. En journalist fra Madrid, der er tæt på ...
3 t. Barca og Real Madrid var i gang med at f...
4 t. Ronald Koeman: "Det er korrekt, at jeg h...
5 t. Ronald Koeman: "Ja, jeg sagde farvel til...
7 t. Ronald Koeman: "Som træner har man altid...
9 t. Ronald Koeman: "I slutningen af den førs...
11 t. Ronald Koeman: "Alle de unge spillere so...

Ugens mest læste

Seneste nyheder