Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Dembélé er klar til næste skridt i genoptræningen

Skader - 10. februar 2023




Det var skidt nyt sidste måned, da Ousmane Dembélé pludselig gik i stykker og måtte forlade banen mod Girona. Siden kom det frem, at han er ude i nogle uger, men allerede nu er han på vej ind i den næste fase i bestræbelserne på at blive skadesfri.

Han bliver ikke klar til de kommende kampe, men han knokler for at kunne vende tilbage og faktisk er det første gang siden Xavi kom til klubben, at Dembélé er fraværende med en skade. I løbet af denne uge har han brugt meget tid på motionscyklen for at styrke det berørte område i låret og i næste uge går han så ind i næste fase.

Her bevæger han sig ud på græs, men dog ikke med høj intensitet i sin genoptræning. Til at starte med er det for at få berøring med græstæppet igen og stille og roligt øge intensiteten. Han skal endnu ikke spille med bold, men blot tage små løb og øvelser, som skal hjælpe med at styrke det skadede område.

Dembélé er ved godt mod og selvom han misser nogle store og vigtige kampe, så fokuserer han udelukkende på at komme tilbage så han igen kan hjælpe sine holdkammerater. Han var i forrygende form, da han desværre gik i stykker og desuden også holdets andenmest scorende i denne sæson efter Robert Lewandowski, så rent offensivt er det et stort tab for Barca.

Dembélé ventes ude i 4-5 uger og sigter på at blive klar til kampen mod Real Madrid i midten af marts. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dembélé er klar til næste skridt i genoptræningen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder