Annonce


Annonce

Annonce

Vred Xavi: Hvorfor taler vi om Ansu Fati-salg?

Transfermarked - 12. februar 2023
I løbet af de seneste par uger er medierne i både Spanien og England begyndt at skrive om, at FC Barcelona overvejer at sælge Ansu Fati til sommer således, at de kan få indhentet nogen penge og dermed skabe balance i klubbens økonomi - og samtidig forstærke holdet.

Ansu Fati har lang vej til spilletid i disse dage og bruges egentlig kun som indskifter i kampene og kommer desuden også til kort. Han fik spilletid i Lewandowskis fravær som spidsangriber, men det er ikke hans naturlige position og det kunne let ses. I går blev Xavi spurgt ind til muligheden for at sælge Ansu Fati, og det brød træneren sig ikke om.- Jeg forstår ikke hvorfor vi taler om det nu. Transfervinduet er lukket og Ansu Fati er ikke til salg. Han er meget vigtig for os - både nu og for fremtiden. Jeg har ekstraordinær tillid til Ansu Fati. Hans præstationer er afgørende for om han får mere spilletid, forklarede en vred og irriteret Xavi og fulgte op:

- Ansu Fati skal være en vigtig del for klubben nu og fremadrettet. Men han skal være tålmodig. Det er som om, at der er et hasteværk i alt. Jeg ved ikke hvorfor vi skal tale om det. Vi fokuserer på den næste kamp og for mig er det klokkeklart: Ansu Fati skal fortsætte i Barca.

Rygterne kommer naturligvis fordi, at Ansu Fati har en høj markedsværdi og i disse dage leverer han ikke varen for Barca. Det er en god kombination til at skrabe penge ind, men Barca har stadig tillid til Ansu Fati, som dog ikke har været den helt samme spiller siden han begyndte at løbe ind i flere skader.Nu har han dog været skadesfri i noget tid, men Xavi har alligevel valgt anderledes. Når der er tre angribere på banen har det typisk været Dembélé og Raphinha på kanterne med Lewandowski på toppen. Nu bruger Xavi også ofte en formation med fire midtbanespillere hvilket heller ikke er til gavn for Ansu Fati, da Raphinha og Lewandowski er de foretrukne.

Men for Ansu Fati er der ikke andet at gøre end det, som han hidtil har gjort. Han træner hårdt til træning og han forsøger at udnytte de minutter, som han får på banen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vred Xavi: Hvorfor taler vi om Ansu Fati-salg?

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder