Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Dembélé lider tilbagefald i sin skade

Skader - 17. marts 2023
Den 28. januar pådrog Ousmane Dembélé sig en skade, som kom på et meget uheldigt tidspunkt. Desværre for både Dembélé og klubben var der tale om en længerevarende skade og her næsten to måneder senere er han stadig ikke helt klar.

Han har arbejdet ud fra håbet om, at han kunne vende tilbage til returkampen i Copa del Rey mod Real Madrid, hvor Barca har en 1-0-føring fra den første kamp. Men den kamp bliver svær at nå, erfarer Mundo Deportivo. Angiveligt har Dembélés skade ikke opført sig som ventet og han har angiveligt pådraget sig et tilbagefald der gør, at han må vente lidt endnu med et comeback.

Det er naturligvis ikke bekræftet af klubben, da det ikke er blevet rapporterer hvornår han vender tilbage, og der ventes heller ikke at komme nogen melding fra klubben. Indtil videre er det dog journalister med kilder tæt på klubben som fortæller om historien og dermed ser det altså ud til, at der går noget tid endnu før vi får Dembélé at se på banen igen.

Ousmane Dembélé er heller ikke blevet udtaget for det franske landshold, som spiller kamp den 24. og 27. marts så lige nu må man væbne sig med tålmodighed før franskmanden er tilbage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Dembélé lider tilbagefald i sin skade

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder