Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Pedri alligevel ikke klar til El Clásico

El Clasico - 17. marts 2023Medie: Pedri alligevel ikke klar til El Clásico

© Getty Images


Pedri har længe kæmpet en hård kamp for at blive klar til El Clásico denne weekend og alt lod egentlig også til at gå den rigtige retning, da han længe har haft en god fornemmelse og i denne uge begyndte at træne med holdkammeraterne. Men i dag kom der dårligt nyt.

Journalisten Javi Miguel fra AS melder således, at Pedri forlod dagens træning med en dårlig fornemmelse og bliver nødt til at melde afbud til både El Clásico og Spaniens kommende landskampe, hvor han sammen med Gavi og Balde var udtaget. Således kan Xavi altså ikke regne med midtbanemanden søndag aften når Real Madrid gæster Camp Nou.

Ousmane Dembélé kæmpede også for at blive klar til kampen på søndag, men for ham var det dog mere urealistisk selvom det til at starte med var målet. I stedet satsede han på at blive klar til returkampen i Copa del Rey mod Real Madrid den 5. april, men den kamp er også i fare efter at han led et tilbagefald i sin genoptræning i denne uge.

Xavi kommer helt sikkert til at forberede sig til weekendens Clásico uden de to spillere og så må de bruge den kommende landsholdspause på at komme helt ovenpå efter deres længerevarende skader. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

24 min. Pep Guardiola: "Negreira-sagen? Hvis Bar...
1 t. De Jong på krykker....
3 t. Made in La Masia....
4 t. Fortjener Fermin Lopez at starte inde mo...
5 t. Helena Condis: "Fermin Lopez er en virke...
6 t. Ansu Fati startede på bænken, da Brighto...
6 t. Joao Cancelos stolthed over at spille fo...
7 t. Ter Stegen: "Det er klart, at de savner ...
8 t. Ivan Rakitic: "Ter Stegen og jeg deler e...
9 t. Xavi: "Jeg har en masse tillid til Gavi....

Ugens mest læste

Seneste nyheder