Annonce


Annonce

Annonce

Lamine Yamal skrev historie i flot debut

Nyheder - 30. april 2023




Lamine Yamal glemmer næppe den 29. april 2023. Det var nemlig dagen, hvor han som bare 15-årig fik sin officielle debut for FC Barcelonas førstehold. Forinden havde han været udtaget til kampene mod Atletico Madrid og Rayo.

Kampen mod Real Betis tillod, at Xavi tog et par chancer og her valgte han med syv minutter tilbage af den ordinære spilletid at sende Lamine Yamal på banen for Gavi og selvom han ikke fik lang tid på banen, så fik han lynhurtigt vist, at han besidder et stort talent. Specielt hans aflevering til Ousmane Dembélé skabte glæde på Camp Nou.

Egentlig burde Yamal spille med Barcas U16-hold, men han har igennem hele sæsonen spillet med U19-holdet til trods for en alder på bare 15 år. Men i går tog han et ekstra skridt og fik spilletid på førsteholdet efter at han over en længere periode har været involveret i træningen og nu altså også er blevet udtaget et par gange. Med sin debut i går er han nu den yngste spiller nogensinde til at spille for Barca i La Liga.

Som 16-årig kan han underskrive sin første professionelle fodboldkontrakt og det arbejder Barca på. Således er der allerede nu forhandlinger i gang. Yamal har hyret Jorge Mendes som sin agent, og han taler med Barca om at forlænge Yamals kontrakt. Den bliver dog ikke underskrevet før han fylder 16 år - såfremt den er på plads. Han har fødselsdag den 13. juli. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Lamine Yamal skrev historie i flot debut

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder