Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca bryder med Samuel Umtiti

Transfermarked - 30. juni 2023
Så er det officielt. FC Barcelona og Samuel Umtiti er ikke længere bundet af nogen kontrakt. Parterne er blevet enig om, at rive kontrakten i stykker og dermed er Barca for alvor begyndt med at gøre plads til nye spillere. Klubben bekræfter, at parterne går hver til sit.

Det kommer næppe som en overraskelse, at der denne sommer skulle ske noget med Umtiti. Sidste år forlængede han sin kontrakt, gik ned i løn og lod sig udleje til Lecce, hvor han har genfundet sig selv og virkelig fundet sit fodfæste igen. Til gengæld var det ikke nok til, at Xavi ville have ham i truppen.

Derfor har Barca og Umtiti sat sig ned ved bordet og de er nu blevet enig om, at rive kontrakten i stykker og dermed er Umtiti ikke længere bundet til klubben frem til sommeren 2026, som hans kontrakt ellers løb til.

Umtiti lagde ud i topform for FC Barcelona, da han kom til fra Lyon. Men efter sin gode start og med rigtig flot fodboldspil begyndte han at løbe ind i skadesproblemer - primært i knæene - og det kom han sig aldrig rigtig fra. Derfor lod han sig sidste sommer udleje til Lecce, som han i denne sæson har spillet 25 kampe for. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca bryder med Samuel Umtiti

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder