Annonce


Annonce

Annonce

Så meget sparer Barca uden Umtiti

Transfermarked - 1. juli 2023
Samuel Umtiti har længe været en stor byrde for Barca. Han har ikke spillet godt i meget lang tid for klubben, han har døjet med skader og gik rundt med en meget høj løn. I januar 2022 havde klubben held med at nå til enighed om en kontraktforlængelse med ham.

Der gik et chok igennem mange, da Barca pludselig annoncerede, at man havde forlænget Umtitis kontrakt til sommeren 2026, da der overhovedet ikke var nogen fremtid i ham på holdet. Grunden til, at man valgte at forlænge hans kontrakt var for at give ham noget for at få noget tilbage: Han accepterede nemlig udskyde noget af sin løn, så klubben kunne hente Ferran Torres, og samtidig gik han ned i løn.

Han blev sidste år udlejet til Lecce, men på papiret fylder hans løn stadig noget for Barca. Han var garanteret 20 millioner euro hvis han blev i klubben frem til sommeren 2026, men efter gensidig aftale kunne Barca i går bekræfte, at kontrakten var blevet revet over og dermed sparer Barca altså 20 millioner euro på lønbudgettet hvilket hjælper rigtig meget.

20 millioner euro er ufatteligt mange penge - også i en klub som Barca taget de nuværende omstændigheder i betragtning. Derfor var det en helt klart en lettelse, da aftalen i går kom i hus og Umtiti dermed er en fri fugl og ikke længere skal aflønnes af Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Så meget sparer Barca uden Umtiti

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder