Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tvivl om Baldé med ankelproblemer

Skader - 26. august 2023




Alejandro Baldé er Barcas faste venstreback, men sent i aftes og denne lørdag er der forskellige meldinger fra journalister omkring ham. I går kom det frem, at han døjer med ankelproblemer efter træningen - nogen mener, at han misser kampen i morgen mens andre ser ham som fit fra start.

Journalisterne Toni Juanmarti og Ferran Correas melder, at Baldé har ankelproblemer og at han derfor ikke er klar til at spille fra start mod Villarreal. Samtidig var det en af grundende til, at klubben hurtigt registrerede Marcos Alonso så han kan komme i spil ude mod Villarreal i morgen.

Gerard Romero går noget mere stille med dørene og bekræfter, at Baldé har slået sig, men at det er op til Xavi om Baldé kommer i spil eller ej og om han overhovedet bliver udtaget til kampen. Javi Miguel går dog imod strømmen og erfarer, at Baldé har fået et slag, men at han bliver klar til kampen fra start.

Uanset, så ventes der nu i spænding når Xavi frigiver listen over de spillere, som bliver udtaget til kampen. Der er en stor forskel på, om Baldé spiller eller om det bliver Alonso. Truppen ventes at lande inden længe. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tvivl om Baldé med ankelproblemer

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder