Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Barca binder Baldé til 2028

Nyheder - 20. september 2023
Aftalen om en kontraktforlængelse frem til 2028 mellem FC Barcelona og Alejandro Baldé har været på plads i et par måneder, men først nu har klubben gjort det officielt. Den lynhurtige venstreback forlænger sin kontrakt frem til den 30. juni 2028, melder Barca i dag.

Underskrivelsen af kontrakten finder sted i morgen, torsdag, klokken 13.15 på Ciutat Esportiva, hvor Barca har haft til vane at skrive under med spillerne den seneste tid. Frikøbsklausulen på Baldé bliver på en milliard euro svarende til 7,4 milliarder danske kroner. Så han bliver næppe købt fri.I forbindelse med kontraktunderskrivelsen vil Baldé naturligvis tage mikrofonen til sig og sætte et par ord på betydningen af kontraktforlængelsen og det samme vil Joan Laporta, som ligeledes vil være til stede for at sætte sin underskrift på papirene.

Baldé kom til Barca i 2011 som 8-årig og har rykket op lige siden indtil han begyndte at vise sig frem på førsteholdet hvilket gav klubben grund til at gå all in på ham. Han er i dag fast mand på backen og hans præstationer taler da også for sig selv. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Barca binder Baldé til 2028

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder