Annonce


Annonce

Annonce

Xavi sagsøger journalist for vild historie

Nyheder - 29. marts 2024




Xavi Hernandez har lige nu fokus på weekendens kamp mod Las Palmas. Han har været uden de helt store profiler i halvanden uges tid på grund af landskampe, men nu er de tilbage igen og fokus er rettet mod ligakampen, hvor der er tre vigtige point på højkant.

I mellem tiden har Xavi dog sat sine advokater på en sag, som bunder i en angiveligt utroværdig historie fra journalisten Javi Miguel. I en periode var der mange informationer fra Barcas omklædningsrum, der blev lækket til pressen og her kom Javi Miguel med en opsigtsvækkende historie på bagkant af situationen.

Miguel rapporterede, at Xavi havde bedt sine kollegaer om at gennemgå spillernes private telefon én efter én for at finde ud af, hvem der havde kontakt til en journalist og på den måde finde kilden til de lækkede nyheder. Det var der ingen sandhed i og Xavi følte sig voldsomt beskyldt, da historien gik verden rundt. Derfor har Xavi valgt at sagsøge journalisten Javi Miguel. Det melder Adrian Sanchez.

Man ser ofte hvordan aviser skriver løgnagtige historier i fodboldens verden, men det er sjældent set, at der ligefrem kommer en sag ud af det. Men i dette tilfælde har Xavi ment, at Miguel gik over streget ved at anklage ham for at have beordret sine medarbejdere til at gennemgå spillernes private telefoner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi sagsøger journalist for vild historie

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder