Annonce


Annonce

Annonce

Xavi har anbefalet klubben at holde på Roberto

Transfermarked - 11. februar 2024
Der er ingen klarhed over Sergi Robertos fremtid på nuværende tidspunkt. Hans kontrakt udløber til sommer og endnu er der ingen forhandling om en forlængelse mellem parterne. I går kunne Xavi dog give sit syn på situationen - og han står fast ved sine ord.

Xavi mødte presse i går forud for aftenens kamp mod Granada og her fortalte han, at han havde anbefalet klubben at forlænge med Roberto. Det er et sjældent syn, at Barcas anfører sidder på bænken kamp efter kamp og kun bliver brugt til at aflaste øvrige spillere eller når der er skader. Men det er tilfældet - og det kan også være tilfældet i næste sæson.

- Jeg har anbefalet klubben at forlænge med Roberto. Han er en vigtig spiller for truppen og klubben, slog Xavi fast i går på sit pressemøde, hvor han gjorde det klart, at han kun har anbefalet klubben at gøre det - han er nemlig ikke selv til stede i klubben i næste sæson og derfor er det ikke et tema, som han knokler for at få gennemført.

I Robertos fravær er det Ter Stegen, som tager sig af anførerbindet og det kan også komme til syne i aften, da keeperen er tilbage efter et par måneder på sidelinjen ovenpå sin rygoperation. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Xavi har anbefalet klubben at holde på Roberto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder