Annonce


Annonce

Annonce

Barca og Roberto skal tale ny kontrakt

Transfermarked - 1. april 2024
Sergi Roberto var egentlig i gang med sin sidste sæson i FC Barcelona, men for få måneder siden slog Xavi fast, at han havde anbefalet klubben at forlænge anførerens kontrakt med endnu en sæson. Roberto er ikke fast mand og får ikke meget spilletid, alligevel er han anfører og Xavi vil have hans kontrakt forlænget.

Siden har Xavi meldt ud, at han til stopper træder tilbage fra sin stilling som cheftræner i FC Barcelona og derfor er det nu op til klubben om Sergi Robertos kontrakt skal forlænges eller ej. Nu melder Matteo Moretto, at FC Barcelona og Sergi Robertos agent inden længe skal mødes.

Her skal de tale om Robertos fremtid og der er faktisk mulighed for, at han får forlænget sin kontrakt med endnu et år. Robertos præstationer på det seneste har givet anledning til at klubben gerne vil beholde ham selvom han over en længere periode slet ikke var på banen og slet ikke blev set som en mulighed for næste sæson.

Men i takt med skader og karantæner har Roberto udnyttet sin mulighed og har fået lov til at spille adskillige kampe, hvor han er blevet rost at klubbens fans. Selv er han indstillet på, at forlænge med endnu et år eller også tager han turen til USA, hvor han gerne vil afslutte karrieren. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barca og Roberto skal tale ny kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder