Annonce


Annonce

Annonce

Robertos kone er israeler - afviste arabisk bud

Nyheder - 28. februar 2024
Sergi Roberto er udmærket klar over, at denne sæson kan blive hans sidste sæson i FC Barcelona. Anføreren har ikke nogen stor rolle på holdet når de løber ind til kamp, men uden for banen har han været eksemplarisk og hjulpet, hvor han kan.

Desuden værdsætter Xavi hans alsidighed og selvom træneren har bedt klubben om at forlænge Robertos aftale - og rost spilleren offentligt - så har klubben endnu ikke taget noget træk. Det hænger med al sandsynlighed sammen med, at Xavi til sommer stopper og derfor vil klubben først undersøge om den nye træner overhovedet kan bruge Roberto.

I mellem tiden har Sergi Roberto fået et tilbud fra Saudi Arabien, men ifølge Mundo Deportivo er Robertos kone fra Israel og derfor vil de ikke føle sig komfortable i Saudi Arabien. Det er klubben Al Qadisiyah, som har tilbudt Roberto en kontrakt. Ydermere har han ingen intentioner om at tage til Saudi Arabien, da hans mål er at tage nogle år i USA.

Ifølge avisen Sport har Roberto været i snak med flere forskellige amerikanske hold og hans prioritet er da også at tage til USA såfremt hans kontrakt i Barca ikke bliver forlænget. Det har været en overvejelse fra spilleren i lang tid, at han gerne vil til USA og taget alle omstændigheder i betragtning så tyder det på, at han til sommer tager turen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Robertos kone er israeler - afviste arabisk bud

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder