Annonce


Annonce

Annonce

Inter Miami overvejer Sergi Roberto

Transfermarked - 20. oktober 2023
Det er sjældent, at en stor fodboldklub har sin anfører nærmest permanent siddende på bænken. Men anførerhierarkiet i Barca har betydet, at Sergi Roberto op til indeværende sæson blev udnævnt som holdets anfører også selvom han ikke får den mængde spilletid, som han helt sikkert ønsker.

I mange år har Barca-fans råbt efter en ny højreback, da Sergi Roberto egentlig blot var en nødløsning, da han er en utrolig alsidig spiller. Til gengæld har man altid kunne se, at han ikke er naturlig højreback og at han mangler nogle kvaliteter i det defensive. Det skal dog ikke tage noget fra den indsats, som han har leveret år efter år på alle mulige positioner på banen.Sergi Robertos kontrakt med FC Barcelona udløber til sommer og intet tyder på, at Xavi har intentioner om at gå til ledelsen med ønsket om at få den forlænget. Xavi har ikke Roberto med i sine planer og derfor forventer alle, at Barca-anføreren lige nu spiller sin sidste sæson i klubben. Og det har åbnet døren for et skifte til sommer.

Roberto selv har et ønske om, at spille i USA inden han stopper karrieren og den mulighed kan Inter Miami måske give ham. I hvert fald melder avisen Sport, at Inter Miami overvejer at bringe Roberto sammen med sine tidligere holdkammerater Messi, Busquets og Alba. Men for Roberto selv er ønsket lige nu og her noget andet.

Han ønsker at blive i Barca og spille videre som anfører. Til træning forsøger han at give så meget af sig selv, at Xavi ser hans vej. Men det har ikke hjulpet indtil videre - specielt ikke når Joao Cancelo har spillet forrygende siden han kom til klubben mens midtbanen er blevet en del stærkere. Det er primært på midten og backen, at Roberto gør sig - men her har Barca godt med spillere i disse dage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Inter Miami overvejer Sergi Roberto

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder