Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Roberto accepterer, at det er slut

Transfermarked - 23. november 2023
31-årige Sergi Roberto har ikke fået den mængde spilletid i denne sæson, som han nok havde ønsket sig - men som han nok også vidste, at han ikke ville få. Alligevel valgte han i sommers at blive i Barca, da han samtidig fik anførertjansen, men om et halvt års tid er kapitlet i Barca slut for den alsidige Roberto.

Således melder avisen Marca, at Sergi Roberto har accepteret, at han er i gang med sin sidste sæson i FC Barcelona. Han har kun deltage i seks kampe i denne sæson og har været ude med en skade i nogle uger nu. Det har dog ikke afholdt Xavi i at have Roberto på bænken i mange kampe, da han var fit for fight - for der er andre spillere, som træneren hellere vil bruge.

Joao Cancelo kom til i sommers og har siddet solidt på højrebacken mens Araujo og Koundé har dækket ind. Her er Roberto faldet totalt igennem og desuden har Xavi oppe på midtbanen benyttet sig af andre spillere. Så selvom Roberto er alsidig og dygtig til mange ting, så har Xavi ikke haft ham i sine planer og det er da også mærkværdigt, at en fodboldklub af FC Barcelonas størrelse har deres anfører klistret fast til bænken.

I Robertos fravær på banen har Ter Stegen ageret kaptajn og det ventes han at fortsætte med i næste sæson, hvor Roberto med al sandsynlighed er at finde i MLS. Han har selv udtalt, at han godt kunne tænke sig at bo i USA og der er da også et par amerikanske klubber, som er i tale med hans agent.

Tager man et kig på Robertos statistik for Barca, så er det trods alt pæne tal, som han kan diske op med. 355 kampe på CV'et og 17 mål. I 2015-16 spillede han flest kampe - nemlig 49 - mens han i sin første, anden og tredje sæson spillede henholdsvis tre, fire og fem kampe. I dag er han oppe på seks kampe i denne sæson og det taler altså sit tydelige sprog: Sergi Roberto er efter 14 sæsoner på førsteholdet på vej videre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Roberto accepterer, at det er slut

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder