Annonce


Annonce

Annonce

Messi: Gud holdt heldigvis hånden over os

VM 2018 (Rusland): Af Sajad Koftan - 27. juni 2018




Det argentinske landsholds største stjerne, Lionel Messi, troede altid på sejren mod Nigeria, på trods af at tirsdagens dramatiske VM-kamp bølgede frem og tilbage, lige indtil det stolte fodboldland brød ud i astronomiske jubelscener, i de døende minutter af kampen - efter 2-1 målet og den endelige sejr.

Marcos Rojo, gårsdagens matchvinder, flugtede sejren hjem for argentinerne, og sendte dermed de hårdt kæmpene afrikanere ud af VM og direkte mod den nærmeste lufthavn, og da Island også tabte sin afgørende kamp mod Kroatien, kunne Messi lade glædes-tårerne få frit løb til sidst.

Argentina halter dermed videre til ottendelsfinalerne.

Men på trods af den intense og dramatiske kamp mod Nigeria, troede Barcas troldmand altid på avancement - også da det så allerværst ud for sydamerikanerne.

- Vi var sikre på at vi ville vinde kampen mod Nigeria, sagde Messi på pressekonferencen efter kampen.

- Det er helt vildt at vi vinder kampen på denne måde. Det er en velfortjent glæde. Vi vidste at Gud var med os og at han gav os den nødvendige styrke.

Argentina oplevede en enorm og unik opbakning fra de ellevilde og passionerede argentinske fans, som gennem samtlige minutter forsøgte at løfte og guide Messi og holdet gennem det store pres, både før og under gårsdagens sene dyst - en helt igennem fantastisk oplevelse som Messi også lagde vægt på.

- Jeg vil gerne takke alle fansene på stadion, for deres utrolige opbakning. Jeg sender min kærlighed til alle i Argentina. Vores trøje er over alt andet, sluttede Messi af.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi: Gud holdt heldigvis hånden over os

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder