Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

PSG kan ikke holde Rabiot: Vil til Barca nu

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 19. juli 2018


PSG kan ikke holde Rabiot: Vil til Barca nu

Adrien Rabiot er ønsket af den catalanske ledelse og derfor har Eric Abidal og Pep Segura været i Frankrig for at lukke aftalen. PSG har dog gjort det klart, at de ønsker at forlænge med Rabiot, hvis kontrakt udløber om et år.

Men nu melder Mundo Deportivo, at Rabiot har afvist at forlænge med PSG og forklaret dem, at han vil skifte til FC Barcelona denne sommer. Hvis PSG vil have penge for Rabiot gør de altså klogt i at sælge ham denne sommer, ellers bliver han gratis om ét år.

Med beskeden om, at Barcelona ønsker at købe ham fri, at Rabiot til PSG's ledelse fortalt, at han har behov for luftforandring og en ny udfordring. Trods sine bare 23 år har han spillet 200 kampe for PSG og været fast mand på mandskabet i fem sæsoner i træk. Han er altså med på den store scene og har dystet i Ligue 1, den franske pokal og Champions League sammen med klubben, men insisterer nu på at skifte til FC Barcelona.

Luften mellem FC Barcelona og PSG er utrolig kold. PSG er sure over den måde, FC Barcelona forsøgte at hente Marco Verratti mens catalanerne er irriterede over Neymar-skiftet for et år siden. Desuden har begge klubber udvist interesse i spillere, som den anden klub er interesseret i - udelukkende for at trykke prisen i vejret og gøre livet surt for den anden klub. Det er to bestyrelser, som tydeligvis ledes irriterede mænd.Læs også
PSG-træner: Ikke sikkert vi kan holde på Rabiot
Tuchel: Rabiot må beslutte sig
Breaking: Barca enig med Adrien Rabiot
Barcelona jagter Rabiot og Willian
Petit udpeger PSGs Rabiot som Iniesta-afløser


18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder