Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert

Nyheder: Af Sajad Koftan - 30. juli 2018




FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde, er dybt utilfreds med Barca-ledelsens beslutning om at skille sig af med den brasilianske landsholdsspiller, Paulinho, ifølger mediet Football Espana.

Brasilianeren spillede 49 kampe for de catalanske giganter i sidste sæson, efter at være kommet til klubben fra kinesiske. Guangzhou Evergrande - en klub som midtbanespilleren nu bliver genforenet med i en låneaftale, netop som den 30-årige har været med til at vinde The Double for Barca.

Ikke desto mindre er den hårdt arbejde midtbanespiller nu at finde i den den kinesiske Super League-klub, selvom skiftet og aftalen blev indgået uden at Barca-træneren blev spurgt til råds, ifølge mediet Diario AS.

Barcas sportslige ledelse med Eric Abidal, Pep Segura og Ramon Planes i spidsen, var drivkraften bag låneaftalen, som også indeholder en klausul, hvor kineserne har mulighed for at købe Paulinho tilbage for 400 mio. kr., hvis dette ønskes.

Ernesto Valverde skulle efter sigende have bedt ledelsen om at finde en erstatning for den tidligere Tottenham-spiller, nu hvor Barcas nyindkøb, Arthur Melo, på sigt, skulle fylde rummet ud efter Barcas tidligere kaptajn og legende, Andres Iniesta. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Utilfreds Valverde: Paulinho-exit var forkert

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder