Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Engelsk medie: Arsenal har budt på Dembele

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 31. juli 2018




Barcelonas unge, men dyre angriber, Ousmane Dembele, kan snart være fortid på Camp Nou, efter rekord-indkøbet fra tyske Dortmund i sidste sæson, hvor catalanerne betalte 1.2 mia. kr. for franskmandens underskrift.

For det er nemlig sjældent vi har set Dembele i Barcas holdopstilling. Efter at spillet få kampe for Barcas førstehold i sidste sæson, er den franske landsholdsspiller begyndt at tiltrække sig opmærksomhed fra de rivaliserende klubber i Europa.

Og ifølge den britiske avis, The Sun, er Arsenal yderst interessede i Ousmane Dembele, hvor London-klubben angiveligt har budt på Dembele.

Englændernes træner, Unai Emery, er så opsat på Dembele, at Emery har smidt selveste Aaron Ramsey med ned i bytte-posen sammen med en stor pose penge til Barca, for at få franskmanden til London.
Beløbet er endnu ukendt.

Ramsey scorede 11 mål og lagde op til ni scoringer i sidste sæson.

Dembele har selv ikke lagt skjul på sin frustration over den manglende spilletid for Barca, hvor et skifte til Arsenal ville kunne genstarte den tidligere Rennes-spillers karriere. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Engelsk medie: Arsenal har budt på Dembele

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder