Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ter Stegen vogtede buret i tysk 2-1-sejr

Landskampe: Af Mohammed Sayegh - 10. september 2018


Ter Stegen vogtede buret i tysk 2-1-sejr

Marc-André ter Stegen sigter fortsat efter at slå Manuel Neuer af hos det tyske landshold, men selv en sæson fyldt med skader til Bayern-keeperen var ikke nok til at Ter Stegen snuppede de vigtige kampe under VM i Rusland.

Senest var Tyskland i aktion mod Frankrig og her fik Manuel Neuer en plads i målet, da der var tale om en kamp, hvor der var point på spil. Kampen sluttede uden vinder og efter opgøret kunne den tyske landstræner Joachim Löw bekræfte, at Ter Stegen skulle stå næste kamp.

Den kamp blev spillet i går mod Peru - og der var naturligvis tale om en venskabskamp. Tyskerne dominerede, men havde i den grad problemer med at lukke ned for sydamerikanernes kontraspil. Kun elendige afslutninger sørgede for, at Tyskland kun var bagud med 0-1 efter små 20 minutter. Luis Advincula blev spillet i dybden, tog et træk ind i feltet forbi sin modstander, og sparkede i det korte hjørne. Ter Stegen fik snittet kuglen med foden, men det var langt fra nok.

Tre minutter senere kom Julian Brandt på måltavlen og så stod den 1-1. Peru var langt fra færdige og fortsatte deres ihærdige kontraspil. Der var chancer i begge ender men det var tyskerne som trak det længste strå, da Nico Schulz tog chancen fra kanten af feltet og heldigt kunne se bolden gå i mål til 2-1.

Odds-tilbud
Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Barcelona slår Leganés
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
Ter Stegen: Barca er mere end blot Messi
Alba: Ter Stegen er verdens bedste målmand
Ter Stegen blandt finalisterne til FIFPro Sæsonens hold
Ter Stegen: Jeg er ivrig efter at komme i gang
Video: Ter Stegen er stødt til truppen


26/09 - 20:45 Liverpool - Chelsea Anbefalet
26/09 - 20:45 Arsenal - Brentford
26/09 - 21:00 PSG - Stade de Reims


Ugens mest læste

Seneste nyheder