Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen med forslået knæ: Han har det fint

Skader - 29. marts 2024
Marc-André ter Stegen er tilbage i Barcelona efter et par landskampe med Tyskland. Her var fokus ved træningen rettet mod Las Palmas, men den tyske mur gav først en forskrækkelse, da han måtte ned i græsset hvorefter han blev tilset.

Her kom han umiddelbart til skade med sit knæ, men efter at være tilset og undersøgt kunne Xavi på sit pressemøde i dag bekræfte, at keeperen har det fint og at det kun blev ved en forskrækkelse.

- Alle har det fint udover Christensen. Hvad der skete med Ter Stegen var blot en forskrækkelse - han har det fint, slog Xavi fast på dagens pressemøde før han kom lidt dybere ind på spillernes position inden opgøret mod Las Palmas.

- Mika Faye har allerede spillet en venskabskamp med os. Han er i stand til at hjælpe os - han er god til at komme frem med bolden, han er aggressiv og har fart. Han har et godt niveau og han kan helt sikkert hjælpe os.

- Gündogan og Lewandowski talte jeg med i går og i dag. De er begge klar og forberedte. Lewandowski har spillet mange minutter, men han er klar til at spille med i morgen.

- Ferran Torres kan spille på alle positioner i angrebet. Roque har trænet på forskellige positioner den seneste uges tid. Han er rigtig god og han er faldet godt til - det gode er, at hver gang, at han er kommet på banen, så har han bidraget godt.

FC Barcelona tager imod Las Palmas i morgen aften klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen med forslået knæ: Han har det fint

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder