Annonce


Annonce

Annonce

Topliste: Ter Stegen rundede 400 Barca-kampe

Nyheder - 9. marts 2024
Marc-André ter Stegen har skrevet sig dybt ind i historiebøgerne hos FC Barcelona. I aftes mod Mallorca blev han igen sendt i spil og det var således hans kamp nummer 400 for klubben. Han er blot den tredje keeper til at spille mindst 400 kampe for klubben. Kun Victor Valdés og Andoni Zubizarreta har spillet flere.

Lige nu er Ter Stegen på tredjepladsen over flest spillede kampe, men der er ingen tvivl om, at han som minimum kommer op på andenpladsen. Der er stadig et stykke vej op til førstepladsen Victor Valdés hvilket vil kræve yderligere et par sæsoner. Du kan se listen over keepere med flest kampe for klubben her.

Flest kampe som keeper for FC Barcelona
1. Victor Valdés: 535 kampe
2. Andoni Zubizarreta: 410 kampe
3. Marc-André ter Stegen: 400 kampe
4. Antoni Ramallets: 387
5. Salvador Sadurni: 332 kampe

Topliste: Ter Stegen rundede 400 Barca-kampe

Det var ventet, at Ter Stegen ville runde de 400 kampe tidligere på sæsonen, men en rygoperation holdt ham ude af spil i nogle måneder, men nu er han tilbage og samtidig kan han glæde sig over, at han har holdt buret rent i de seneste tre kampe hvilket desuden er første gang i indeværende sæson.

Kigger man på listen over flest kampe af alle i klubben, så indtager Ter Stegen lige 17.-pladsen. Rifé har spillet 402 kampe, Alexanko 403 og Segarra 405 - så inden længe kan han altså hoppe et par pladser op på listen. Af spillerne i den nuværende trup har Ter Stegen spillet flest. Roberto er små 30 kampe bagefter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Topliste: Ter Stegen rundede 400 Barca-kampe

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder