Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Ter Stegen skal opereres!

Skader - 5. december 2023
Marc-André ter Stegen skal opereres. Det er den officielle melding fra FC Barcelona tirsdag aften. Han har selv skulle træffe beslutningen med råd fra klublægerne og i dag blev det altså endegyldigt, at han har valgt operationen fremfor at håbe, at smerterne går væk af sig selv.

Det var i forbindelse med den tyske landsholdssamling, at Ter Stegen desværre måtte flyve hjem til Barcelona på grund af smerter i lænden. Smerterne skulle angiveligt være så voldsomme, at det gik ned i benene. Siden han kom retur har han arbejdet på en specifik plan, men smerterne har ikke aftaget og derfor blev der mandag morgen afholdt møde.

Her skulle Ter Stegen beslutte om han ville lade sig operere eller fortsætte med planen med håbet om, at smerterne ville aftage. Det var et hårdt slag for keeperen, som absolut ikke havde set det komme, da rygterne til at starte med gik på, at han ville være klar til kampen mod Rayo. Som bekendt missede han kampen mod Rayo, FC Porto og Atletico Madrid, så det var altså værre end først antaget.

- Ter Stegen skal gennemgå et kirurgisk indgreb i denne uge for at løse problemerne med lænden, som han oplever. Efter proceduren vil der blive meldt mere ud, skriver FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Ter Stegen skal opereres!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder