Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen melder sig klar om to uger!

Skader - 23. januar 2024
Der kom en glædelig nyhed i går, da Marc-André ter Stegen selv fortalte, at han forventer at være klar om to uger. Den 5. december 2023 kunne FC Barcelona bekræfte, at den tyske keeper skulle opereres i ryggen og det var en beslutning der kom efter lange overvejelser.

Ter Stegen kunne egentlig have sparet de mange uger på sidelinjen ved at droppe operationen, men til gengæld ville der være større risiko for en slem skade og lang tid på sidelinjen. Den risiko løb han ikke, og i stedet lod han sig operere og nu er han altså efterhånden ved at være tilbage. Det bekræftede han selv i går, da Mundo Deportivo afholdt galla, hvor der skulle uddeles priser.

- Jeg har det godt og jeg træner allerede på græs med bolden. Hvis alt fortsætter sådan her, så kan jeg være klar om to uger, forklarede Ter Stegen ved et kort interview. Hvis de to uger holder, så kan man forvente at se ham træne fuldt ud med truppen omkring Alavés-kampen, men nok først se ham på banen mod Granada.

Efter en operation og så lang tide ude, så er der ingen tvivl om, at Barca gør klogt i at lade ham træne godt med i noget tid før han bliver sendt i spil. En overbelastning er det sidste, han har brug for, og derudover har Xavi tillid til Iñaki Peña, der har vogtet buret i Ter Stegens fravær. Men at den tyske keeper snart er tilbage er utvivlsomt godt nyt for Xavi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen melder sig klar om to uger!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder