Annonce


Annonce

Annonce

Medier: Måske skal Ter Stegen opereres!

Skader - 4. december 2023
Mundo Deportivo, Sport og RAC1 har alle samme historie i dag: Marc-André ter Stegen skal måske opereres. Det lignede ellers ikke noget stort problem for Barca at skulle undvære keeperen i opgøret mod Rayo Vallecano, men siden da har han misset kampene mod FC Porto og Atletico Madrid og nu virker det til, at skaden er mere alvorlig end først antaget.

Han var ellers udtaget til det tyske landshold, men blev sendt hjem til Barcelona inden tyskerne gik ind til deres to landskampe. Siden lød historien på, at han ville blive klar til Rayo-kampen, men så kunne Xavi på sit pressemøde op til kampen mod madrilenerne bekræfte, at keeperen ikke ville nå at blive klar. Han har siddet ude lige siden og i dag er afgørende for ham, melder de tre medier.

Således møder Ter Stegen i dag ind på Ciutat Esportiva, hvor han skal mødes med trænerstaben og klubbens læger. Her skal mulighederne drøftes. Den plan, som han har fulgt i snart to uger, har ikke fungeret som håbet og derfor er det nu muligt, at han måske skal opereres. Det skal der tale om i dag.

Sport
- Den konservative behandling på Ter Stegen har ikke været effektiv. I dag vil lægepersonalet mødes med ham for at afgøre, om spilleren skal opereres i ryggen.

Mundo Deportivo
- Ter Stegen skal igennem lægeundersøgelser i dag. Alle muligheder er åbne - inklusiv muligheden for, at han skal opereres.

RAC1
- Hvis Ter Stegens ryg ikke bliver bedre i løbet af de næste par dage, kan han blive tvunget til at blive opereret.

I Ter Stegens fravær har Iñaki Peña spillet mellem stængerne og han er efterhånden blevet godt varm. I aftes var han med til at vinde kampen mod Atletico Madrid - specielt to af redningerne var vigtige, da han først pillede Memphis' knivskarpe frispark og i de døende sekunder pillede han et knaldhårdt skud fra Correa. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medier: Måske skal Ter Stegen opereres!

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder