Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Nu melder Barca ud om Ter Stegen

Skader - 8. december 2023
Marc-André ter Stegens rygproblemer var noget mere alvorlig end først antaget. Faktisk så alvorlig, at han måtte lade sig operere efter grundige overvejelser. I første omgang var det ventet, at han kunne ville misse en enkelt kamp, men det bliver til mange flere.

Ter Stegen var rejst til Paris for at blive opereret i går, men keeperen bad klubben om at holde igen med at udgive detaljer omkring operationen, som klubben ellers altid gør kort efter at lægerne har givet grønt lys ved endt operation. I dag har Barca så endelig meldt noget ud - og det er heldigvis gode nyheder trods omstændighederne.

Typisk når klubben holder informationer tilbage er det fordi, at ikke alt er gået som ventet. Men i dette tilfælde lader det til, at operationen heldigvis gik som ventet og det har klubben nu meldt ud i en officiel erklæring.

- Førsteholdsspilleren Marc-André ter Stegen er med succes blevet opereret for sine lændeproblemer. Proceduren blev udført af Dr. Amélie Léglise under tilsyn af klubbens læger på Sports Clinic Bordeux Merignac. Ter Stegen er ude, og hans bedring vil afgøre hans tilgængelighed, skriver klubben således i en officiel erklæring fredag middag.

De første historier fra spanske medier går på, at Ter Stegen er ude i mellem 2-3 måneder, men på nuværende tidspunkt er der intet, som kan bakke den påstand op. Man må vente og se hvornår keeperen kommer sig og klubben vil løbende helt sikkert igennem Xavi eller Laporta komme med nogle udtalelser omkring tyskerens tilstand.

I mellem tiden er det Iñaki Peña som skal vogte målet, men Barca har for en sikkerheds skyld nedskrevet en liste over potentielle keepere, som de måske vil gå efter til januar for at dække ind for tabet af Ter Stegen. Du kan se hvilke keepere der er tale om ved at trykke her.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Nu melder Barca ud om Ter Stegen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder