Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen er meget tvivlsom til Porto-kampen

Skader - 27. november 2023
FC Barcelonas keeper Marc-André ter Stegen var udtaget for det tyske landshold, men måtte hurtigt flyve hjem igen før tyskerne blev sendt ud til den første af to kampe. Det var på grund af en skadet ryg og efterfølgende kom det frem, at der egentlig ikke var noget alvorligt galt med keeperen.

Rygterne gik på, at han ville blive klar til Rayo-kampen, men som bekendt var det altså Iñaki Peña, som fik lov til at stå den kamp og efterfølgende var det ikke et issue for Ter Stegen at blive klar til Porto-kampen i morgen, men det er det alligevel blevet. I hvert fald bekræfter Xavi ikke om Ter Stegen bliver klar eller ej.

- Ter Stegen? I morgen foretager vi nogle undersøgelser for at vurdere om han kan spille kampen eller ej, sagde Xavi på dagens pressemøde og satte samtidig tvivl ind i Peñas hoved - skal keeperen spille eller ej?

Peña holder sig naturligvis klar og går lige nu med idéen om, at han spiller, da der absolut ikke er grund til at risikere noget omkring Ter Stegen selvom historien i Spanien går på, at han er klar til at spille på smertestillende for at gennemføre kampen.

Tager man i betragtning af, at Xavi ikke har udtaget sin trup i dag, tyder det på, at man da heller ikke tager nogen chancer - for ellers var truppen med Ter Stegen udtaget. I stedet venter Xavi lidt endnu for at få en endelig bekræftelse omkring Ter Stegen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen er meget tvivlsom til Porto-kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder