Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Umtiti ude i op til fire måneder

Skader: Af BarcelonaFC.dk - 12. oktober 2018


Medie: Umtiti ude i op til fire måneder

Inden opgøret mod Athletic Bilbao den 29. september, indstillede Samuel Umtiti pludselig sin træning og FC Barcelona valgte ikke at skrive om det. Der gik noget tid før klubben rørte på sig, men her blev han blot meldt skadet på ubestemt tid.

Der er snart gået to uger uden franskmandens deltagelse og det har været meget få ord, der er kommet ud af FC Barcelona. Nu begynder medierne at rykke på sig og Mundo Deportivo kan netop nu rapportere, at Umtiti kan være ude i op til fire uger.

Da Umtiti henvendte sig til klublægerne med sin knæskade blev han straks undersøgt. Lægerne var usikre på, om skaden ville gå i sig selv i løbet af et par uger, eller om det stod værre til, og derfor valgte klubben at holde kortene tæt ind til kroppen. Nu meddeles det dog at der muligvis er en operation på vej, som man kunne læse her på BarcelonaFC.dk i går.

Mundo Deportivo erfarer dog at hvis en operation bliver nødvendig, så kan Umtiti gå glip af de kommende fire måneder og dermed først være klar til februar. Det er et ekstremt hårdt slag for FC Barcelona, da defensiven har været et kæmpe problem i de seneste kampe.

FC Barcelona forventes at komme med en frisk opdatering på Umtiti senere i dag.

Odds-tilbud
Få odds 10,00 på at FCK slår Bordeaux
Der henvises til Betfairs eget reglement


Læs også
- Barca vil have Samuel Umtiti opereret
- Officielt: Umtiti skal behandles i Qatar
- Officielt: Umtiti er udgået med skade igen
- Costa og Griezmann i infight: Tog Umtitis side
- Stem: Lenglet eller Umtiti mod Atletico Madrid?


Ugens mest læste

Seneste nyheder