Chile og Vidal i ydmygelse: Tabte 3-0

Landskampe - 13. oktober 2018

Natten til lørdag var Arturo Vidal i aktion for Chile, da de mødte Peru på udebane i en venskabskamp. En kamp, som de klart skulle have vundet, men det endte i stedet i en kæmpe fadæse og chilenerne måtte skuffende forlade grønsværens efter 90 tandløse minutter.

Hard Rock Stadium lagde græs til det sydamerikanske opgør, som ikke bød på særlig spænding i første halvleg - udover et tungt pres fra Peru, som de aldrig fik udnyttet til fulde. I løbet af anden halvleg begynde kampen dog at røre på sig og efter en times spil blev spændingen forløst ved et selvmål af Roco, da han forsøgte at cleare et indlæg, men i stedet sparkede bolden i eget net.

Blot 10 minutter senere modtog Aquino bolden midt inde i feltet og herfra sendte han bolden i mål til 2-0. Ydmygelsen var total, da selvsamme Aquino bankede bolden i mål kort før slutfløjt. 3-0 stod der på måltavlen da dommeren blæste i fløjten for sidste gang.

Arturo Vidal spillede hele kampen på den chilenske midtbane sammen med Mena, Fernandez og Isla. Midtbanens organisation var dog slet ikke til at finde og derfor havde Peru kampen igennem let ved at tilspille sig chancer. Chile havde også deres muligheder, men resultatet lyver absolut ikke. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder